ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

Τύπος μαθήματος (Θ/Ε/Μ): Μ

Εβδομαδιαίες ώρες διδασκαλίας: 3Θ+1Ε

Διδακτικές μονάδες: 4

Τυπικό εξάμηνο διδασκαλίας: Ε

Επίπεδο μαθήματος (Υ/ΕΥ): ΕΥ

Προαπαιτούμενα: Κανένα

 

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Η ανάπτυξη σεθεωρητικόκαιπρακτικόεπίπεδοτωνγνώσεωνκαι δεξιοτήτωνπουείναιαπαραίτητεςγιατονμελλοντικόεπιτυχημένο επιχειρηματία.

 

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ

Έννοιατουεπιχειρείν. ΕισαγωγήστηΔιοίκησηεπιχειρήσεων. Εισαγωγήστο Μάρκετινγκ. ΕισαγωγήστηΧρηματοοικονομικήδιοίκηση. Εισαγωγήστη διοίκησηπαραγωγής. Εισαγωγήστηστρατηγικήτωνεπιχειρήσεων. Βασικά θέματαΕμπορικούΔικαίουκαιΕργατικήςΝομοθεσίας. Βασικάθέματα ΟικονομικήςΘεωρίας

 

Βιβλιογραφία

1.  ΣιρόποληςΝ. «ΔιοίκησηΜικρομεσαίωνΕπιχειρήσεων», Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα.

2.  ΤσακλάγκανοςΑ. «ΕισαγωγήστηνΟικονομικήτωνΕπιχειρήσεων», ΕκδόσειςΑφοιΚυριακίδη, Θεσσαλονίκη.

3.  ΤσακλάγκανοςΑ. «ΘέματαΟικονομικήςτωνΕπιχειρήσεωνII», Εκδόσεις ΑφοιΚυριακίδη, Θεσσαλονίκη (Κεφάλαιο 4).

4.  ΠαπαδόπουλοςΔ. «ΕισαγωγήστηνΟικονομικήκαιΔιοικητικήτων Επιχειρήσεων», ΕκδόσειςΠαρατηρητής, Θεσσαλονίκη.

5.  ΚανελλόπουλοςΧ. «ΔιοίκησηΜικρομεσαίωνΕπιχειρήσεων», Εκδόσεις Παπαζήση, Αθήνα.

 

6.  ΙωάννουΚ., ΟΟδηγόςτουΝέουΕπιχειρηματία, ΕκδόσειςΠαπασωτηρίου, ΑΘΗΝΑ 2001.

 

ATEI | NOC

Copyright © 2013. All Rights Reserved.